PESTO BAR

PESTO BAR Pizza - Pasta - Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 759 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pesto Bar. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 20:11 Eten was zoals reeds gekend goed en warm!Helaas moeten bestellingen bij takeaway tegenwoordig altijd zeer lang duren.Eer je je eten hebt heb je eig geen honger meer. Hopelijk doen de restaurants hier iets aan.Gecompenseerd met fles wijn was wel top!
23 jun 2022 om 20:51 Lekker, sneller geleverd dan gezegd!
19 jun 2022 om 20:07 Bezorgtijd zou 60 minuten zijn. Na 55minuten kregen we de melding "je bestelling wordt zometeen bezorgd". Het duurde nog eens 45minuten voor de bestelling geleverd werd. De pasta´s waren wel lekker.
19 jun 2022 om 20:03 Welke bestelling nog niks gezien? Langer dan 90 min.
19 jun 2022 om 19:26 Veel te lang moeten wachten,langer dan 90 minuten maar je kan maximum 90 kiezen. vegetarische spaghetti zonder smaak en de tagliatelle van het huis zonder saus Niet voor herhaling vatbaar
17 jun 2022 om 22:58 Supper lekker en vers ! Dank u
12 jun 2022 om 21:47 Het was stipt geleverd zoals aangegeven. En de pizza was heel lekker!
7 jun 2022 om 21:26 Was top heel lekker pizza,s
5 jun 2022 om 21:43 3de keer besteld. Vorige keren waren de pizza’s prima. Nu waren de pizza’s niet lekker er werd veel en andere kaas gebruikt die kleverig en papperig was en geen tomatensaus. Wanneer volgende keer niet beter, is het laatste keer dat we er bestellen.
5 jun 2022 om 21:22 Normaal zijn de pizza's er heel lekker. Maar nu sloegen ze wat tegen. De tomatensaus waren ze vergeten. En de bodem was heel dun vergeleken met anders + met heel veel kaas op de bodem De bezorging was 25 min te later dan aangegeven.
5 jun 2022 om 20:30 Wij hebben al een aantal keer lekker gegeten bij pesto bar zelf. Vandaag pizza laten leveren, die was helemaal niet zo lekker. Veel te veel gesmolten kaas.
15 mei 2022 om 23:03 Het eten was heel lekker. De levering duurde veel te lang. Hebben 2u op ons eten moeten wachten en ter compensatie kregen we 2 gratis frisdrankjes.