PESTO BAR

PESTO BAR Pizza - Pasta - Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 647 beoordelingen
27 jul 2021 om 21:10 Lekker
24 jul 2021 om 19:12 Lekker eten! Alleen lang wachten…
18 jul 2021 om 23:19 We zijn ons eten zelf gaan halen, na eerst 1uur te wachten
18 jul 2021 om 21:31 Eten was heel heel goed, levertijd daarentegen was erover , de persoon die levzrde heext wel heel vriendelijk veronschuldigd voor de lange wachttijd
17 jul 2021 om 16:06 TopHeel lekker en meer dan genoegVoor herhaling vatbaar
16 jul 2021 om 9:20 zoals altijd minsten anderhalf Ă  twee uur wachten, terwijl aangegeven wordt binnen 3 kwartier. laatste keer dat we deze fout gemaakt hebben, hier bestellen we nooit meer
14 jul 2021 om 21:23 Jammer dat ik het foute blikje kreeg en dat er geen broodje bij de falafel schotel zat. De 2e pita had weinig saus maar was voor de rest goed gevuld. Volgende keer maar eens een ander gerecht proberen als ik de andere reviews zie
14 jul 2021 om 18:52 Gevraagd 16u45, kwam hun niet uit. Uiteindelijk geleverd 17u30.
13 jul 2021 om 23:22 Top
13 jul 2021 om 21:22 De kumpir met zalm is echt top
10 jul 2021 om 21:49 Het eten was heel lekker. De levering was wel een uur later dan de aangevraagde tijd. We kregen wel een drankje als compensatie wat dan weer wel een fijne gebaar is.
8 jul 2021 om 22:37 Super snelle service en top eten! Zeker de moeite waard, vaste klant erbij. wees maar zeker !!